Wil jij werken Bij Marc?

Marc laat zijn gasten elke dag opnieuw proeven van het goede leven. Maar dat kan hij niet alleen! Daarom is hij op zoek naar enthousiaste collega's. Zit jij vol passie voor de horeca en wil je werken in Marcs prachtige grillrestaurant met compleet nieuwe inrichting in de duinen? Bekijk hieronder de vacatures!

Shiftleader horeca (24 - 38 uur)

Medewerker bediening (10-38 uur)

Weekend en vakantie medewerkers

Medewerker winkel & delishop (overdag) 10 - 38 uur

Zelfstandig werkend kok (24 - 38 uur)

Medewerker take away (8 - 38 uur)

Open sollicitatie

Ben je gemotiveerd en wil je ons graag nog beter maken? Bij Marc geloven we in de kracht van mensen! Verstuur gerust een open sollicitatie naar info@bijmarc.nl met je cv en motivatie.

Bij Marc maken we eten voor bourgondiƫrs: robuuste, eerlijke maaltijden met verse ingrediƫnten.

Gert, Kok

Bij marc is tof!

Het is superleuk om te werken Bij Marc. Lunch, borrel of diner verzorgen voor een groep, catering tijdens de vele evenementen op het plein en bovenal het bezorgen van een geweldige tijd bij onze gasten maakt het werk zo afwisselend.

Een dag Bij Marc is nooit het zelfde! Nieuwsgierig, kom eens een dagje meekijken of Bij Marc net zo goed bij je past als bij mij! 

 

Keuken van Bij marc

“Ik ben begonnen bij ons andere bedrijf Paal 10 maar toen ik de kans kreeg over te stappen naar Bij Marc heb ik dat gedaan. Hier kan ik mij naar harte uitleven aan de "koude kant" en heb ik zelfs de dessertkaart samen mogen stellen. Dat is echt helemaal mijn ding. We werken in een gezellig en leuk keukenteam en aantal van mijn vrienden zijn nu ook mijn collega's geworden."