Marc
proeft de zomer al!

Reserveren

Openingstijden

Wij zijn elke dag geopend:

Restaurant en terras van 11.00 tot 22.00 uur - reserveren kunt u via deze website. Graag bij reservering aangeven of u binnen of buiten wilt zitten. Momenteel reserveren wij in tijdsblokken van 2 uren.

Take away van 12.00 tot 21.00 uur - bestellen via onze website www.bestellen.bijmarc.nl

Deli shop en ijssalon voor coffee to go, gebak, smoothies, salades, pokebowls, pasta's en ijs elke dag geopend van 09.30 tot 20.00 uur.

 

Ons andere restaurant Paal 10 is dagelijks geopend met het terras van 12.00 tot 18.00 uur.

Het goede leven in de duinen

Marc. Een bijzondere man met een bijzonder leven. Avontuurlijk en meeslepend. Marc houdt van mals vlees van de houtskoolgrill. En hij heeft graag levensgenieters over de vloer. Voor een weldadige maaltijd, een goed glas drank of een robuuste salade. Kom jij toosten op het goede leven?

Menukaart

Special

Marc heeft nieuwe gerechten op het menu

Reserveren

Werken Bij Marc

Marc laat zijn gasten graag genieten van het goede leven, maar dat kan hij niet alleen! Ben jij een wellevende gastheer of gastvrouw, een bourgondische kok of een energieke starter? Kom dan werken bij de beste ambiance in de duinen!

Bekijk de vacatures!

Marc @ home

Heb je geen zin om te koken, maar wil je wel gezellig met de familie thuis eten? Marc @ Home biedt jou de oplossing. Met Marc @ Home haal je gemakkelijk en snel het lekkerste eten in huis!

Menukaart