Marc
proeft de zomer al!

Reserveren

Openingstijden

Onze openingstijden:

Restaurant - Muv dinsdag elke dag geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Dinsdag is wel onze take away en winkel geopend. Ook ons andere restaurant Strandpaviljoen Paal 10 is op dinsdag geopend.

Reserveren kunt u via deze website. Wij reserveren momenteel alleen voor binnen. Op vrijdag en zaterdagen reserveren wij in shifts met tijdsblokken van 2 uren.

Take away openingstijden - Maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur. Dinsdag van 16.00 tot 21.00 uur. Bestellen via onze website www.bestellenbijmarc.nl

IJs- en delishop openingstijden - Maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 18.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur. Zondag van 09.00 tot 19.00 uur.

Het goede leven in de duinen

Marc. Een bijzondere man met een bijzonder leven. Avontuurlijk en meeslepend. Marc houdt van mals vlees van de houtskoolgrill. En hij heeft graag levensgenieters over de vloer. Voor een weldadige maaltijd, een goed glas drank of een robuuste salade. Kom jij toosten op het goede leven?

Menukaart

Special

Marc heeft nieuwe gerechten op het menu

Reserveren

Werken Bij Marc

Marc laat zijn gasten graag genieten van het goede leven, maar dat kan hij niet alleen! Ben jij een wellevende gastheer of gastvrouw, een bourgondische kok of een energieke starter? Kom dan werken bij de beste ambiance in de duinen!

Bekijk de vacatures!

Marc @ home

Heb je geen zin om te koken, maar wil je wel gezellig met de familie thuis eten? Marc @ Home biedt jou de oplossing. Met Marc @ Home haal je gemakkelijk en snel het lekkerste eten in huis!

Menukaart