Maak kennis met Marc

Wanneer je Bij Marc binnenstapt, word je meteen verleid door de geur van heerlijk vers eten. Marc verwelkomt je graag in zijn sfeervolle ambiance. Bij Marc kun je stevig tafelen met het gezin, genieten van een goed glas wijn, of opwarmen bij de houtkachel na een wandeling door de duinen. Marc's medewerkers zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Beleef het ultieme vakantiegevoel bij Marc

Bij Marc maakt het vakantiegevoel zich al snel van je meester. Relaxen op het terras. Genieten van de leuke evenementen op het plein. Kinderen die ravotten op het Speelduin. Bij Marc kom je om samen te genieten.

De fraaie bar en grote open keuken maken meteen duidelijk dat Bij Marc niet zomaar een restaurant is. Waar wij in uitblinken? In puur en eerlijk vlees en een “passion for grilling”. Onze filosofie is helder: stoere, herkenbare gerechten van de grill. Goede kwaliteit in een sfeervolle en gastvrije omgeving. Toegankelijk voor jong en oud.

Juicy steaks met een smokey taste van de houtskoolgrill. De grote rotisserie met smakelijke hippe kippetjes aan het spit. Heerlijke verse pizza’s. Een uitgebreide kinderkaart. En ook aan de vegetariërs heeft Marc gedacht!